ATT FLYTTA TILL MALMÖ FRÅN HELSINGBORG

Malmö är Sveriges tredje största stad och har ett utbud av allt man behöver. Den ligger i södra Sverige vilket innebär mildare klimat än resten av Sverige och närhet till Danmark och resten av Europa. Det flyttar hela tiden in nya människor till Malmö och det är en attraktiv stad att bo i. Du har en bra kommunikation med både tågstation, flygplatserna Malmö Airport och Kastrup på nära håll och motorvägen som kan ta dig uppåt Sverige eller ner över Öresundsbron.  I Malmö stad väljer många att ta cykeln dit dom ska eller buss.

I Malmö bor det över 300 000 människor men staden har fortfarande småstadskänslan kvar även fast det är en storstad vilket gör den attraktiv att bo i. Det ligger nära hav och naturområden, har ett bra restaurangliv, shopping och det finn ett stort kulturutbud. För den som gillar sport finns ett stort utbud av olika idrotter som man kan utöva.

Många av dom som flyttar till Malmö gör det för att dom ska jobba eller gå i skolan. Det finns mycket skolor i både Malmö och Lund som bedriver höga utbildningar och forskning vilket betyder att det är mycket studenter som behöver bo i Malmö. Det är lite utav en studentstad!

Ska du flytta till Malmö behöver du först kolla upp vilket område du vill bo i. Malmö är en populär stad men det är fortfarande inte så dyrt att hyra en lägenhet. Var du än slår dig ner är Malmö inte så stort så du har fortfarande nära till det mesta!

Se till att vara ute i god tid innan flytten med att hitta en bra lägenhet, packa, eventuellt ta hjälp av en flyttfirma för att frakta din och att anlita någon som städar ur ditt gamla boende.  På flyttstädning Helsingborg kan du få tips och hjälp med vad du behöver tänka på vid en flytt i deras flyttguide. Flyttstädning Helsingborg kan även anlitas för flyttstädning om du inte vill göra den själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.